Sportal Media Group

Новини

Стратегическо партньорство между SPORT DEPOT и SPORTAL

30.07.2015
Стратегическо партньорство между SPORT DEPOT и SPORTAL
Най-голямата спортна медия Sportal и най-голямата верига спортни магазини SPORT DEPOT подписаха договор за партньорство. Отчитайки лидерските позиции на двете фирми в България, със стартирането на стратегическото партньорство се планира постигане на симбиоза между рекламен и търговски бизнес.
 
 
Очаква се бизнес компетенциите на двете фирми да работят още по-успешно в благородната цел за повишаване спортната култура и привличането на все повече хора към спорта и здравословния живот. Уточнени са параметрите и формата на сътрудничеството на двете компании.
 
 
Освен информационното обслужването, което Sportal предоставя на своята аудитория, ще може да предложи и възможност за онлайн пазаруване на спортни стоки, които ще бъдат предоставени от SPORT DEPOT. Спортните стоки ще се предлагат в специална On-Line shopping платформа в медията Sportal. С рекламната подкрепа на Sportal пък SPORT DEPOT планира да разшири клиентите си в магазините си, както и On-Line.
 
Съвместно ще се организират и популяризират спортни състезания и активности, както и различни благотворителни събития свързани със спорта. Разбира се, водещ е и оценения от всяка страна потенциал за растеж, развитие и затвърждаване на лидерските позиции.

Sportal Media Group