Sportal Media Group

Новини

ThinkDigital и Sportal Media Group подписаха стратегическо партньорство

29.09.2016
ThinkDigital и Sportal Media Group подписаха стратегическо партньорство

ThinkDigital – компания, част от TDG, и Sportal Media Group- една от водещитеонлайн медийни групи в България, подписаха договор за партньорство, чрез който Sportal Media Group става ексклузивен представител на ThinkDigital в България. Портфолиото от продукти на ThinkDigital включва едни от най-популярните и обичани дигитални платформи в света като Trip Advisor, Dailymotion и Shazam. TripAdvisor е най-големият сайт за пътуванияв света, Dailymotion е една от най-влиятелнитемрежи за видео съдържание, с водещи премуим издатели, а Shazam е едно от най-популярните и обичани мобилни приложения.

 

Двете страни заявиха желание да си сътрудничат с цел да предоставят на рекламодателите повече възможности за таргетирана реклама до ключови аудитории,  видео реклама в премиум канали и контекстуална реклама.  

 

Г-н Алекс Карагеоргис, главен оперативен директор в TDG заяви:

 

Радваме се, чеси партнираме с една от водещите дигитални групи в България. Основната цел на това стратегически партньорство е да помогне за развитието на дигиталния пазар както в България, такаи в Централна и Източна Европа”.

 

Г-н Стилян Шишков, изпълнителен директор на Sportal Media Group:

 

“Това търговско партньорство е стратегическа стъпка в предоставянето на нашите клиенти на възможностза позициониране в едни от водещитеглобални дигитални платформи. Благодарение на Shazam, TripAdvisor и Dailymotion, рекламодателите ще имат достъп до една много ценна и сегментирана аудитория”.

 

За TDG

 

ThinkDigital е една от най-големите дигитални медийни компаниив Централна и Югоизточна Европа. Създаденапрез 2006 година, ThinkDigital е част от TDG. Компанията предоставявъзможност на рекламодателите за ефективни дигитални кампании и на  издателите  възможност за монетизират трафика си.

 

ThinkDigital присъства на 6 европейски пазара в Централна и Югоизточна Европа и работи с клиенти от целия свят. В момента компаниятаразполага с екип от 70 дигитални професионалисти и е оторизиранпартньор на Dailymotion, Facebook, MSN, Shazam, Skype и много други популярни платформи.

 

За Sportal Media Group

 

Sportal Media Group е водеща дигитална платформа на български пазар. Компанията управлява около 40 водещи портали в категориите „спорт“, „новини“, „лайфстайл“, „бизнес и финанси“, „дамска аудитория“. Със своите над 110 служители компанията се фокусира върху иновациите в разпространението на дигитално съдържание и развитието на дигитални кампании, които да задоволят нуждите и изискванията на всеки клиент. 

Sportal Media Group